پویا محمودیان از سوی رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، به عنوان معاون صنایع دستی کشور انتخاب شد.
به گزارش شما و اقتصاد، پویا محمودیان از سوی رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، به عنوان معاون صنایع دستی کشور انتخاب شد.
پویا محمودیان طی حکمی از سوی علیاصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به عنوان معاون صنایع دستی این سازمان انتخاب و معرفی شد.
پویا محمودیان پیش از این مدیرکل صادرات صنایع دستی کشور بود که پس از استعفای بهمن نامورمطلق، به عنوان سرپرست معاونت صنایع دستی انتخاب شد.
اکنون با حکم علیاصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاونت صنایع دستی این سازمان به پویا محمودیان سپرده شد.
محمودیان دکترای MBA از دانشگاه بوردو فرانسه است. وی پیش از این بهعنوان رئیس گروه ترویج، در اداره کل توسعه و ترویج، معاونت صنایع دستی حضور داشته است. محمودیان بهعنوان یکی از نیروهای جوان و تحصیلکرده معاونت صنایع دستی توانست در راستای رویکرد دانش محوری و استفاده بهینه از نیروهای ستادی، سکان مدیریت این معاونت را به دست بگیرد.
گردشگر آنلاین
0 دیدگاه