جشنواره «حکیم ابوالقاسم فردوسی» برگزار شد

جشنواره «حکیم ابوالقاسم فردوسی» بعدازظهر ۲۷ بهمن‌ماه با حضور در تماشاخانه سنگلج تهران برگزار شد.
جشنواره «حکیم ابوالقاسم فردوسی» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه فرهنگ وهنر در فضای مجازی، این جشنواره به همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در 3 بخش کودک، نوجوان و بزرگسالان و در 4 رشته «شاهنامه‌خوانی»، «نقالی»، «تصویرسازی» و «متون مکتوب» برگزار شد.

«سعید پورابوالقاسم»، رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، ضمن خوشامدگویی به حاضران و سپاسگزاری از اعضای مرکز توسعه فرهنگ و هنر و انجمن‌ها و تشکل‌های همکار در این رویداد گفت «جشنواره مجازی حکیم ابوالقاسم فردوسی در بستر فضای مجازی با رویکردی به کلان‌برنامه‌های وزیر محترم فرهنگ در راستای پاسداشت و تقویت اصالت و هویت ایرانی اسلامی و با نگاه ویژه به نسل جوان شکل گرفت، با آگاهی بر این امر که رشد سریع فناوری‌های نوین موجب شکافی عمیق در میان نسل جوان و ارزش‌های فرهنگ ایرانی شده است. از این رو وظیفه خود دانستیم با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌ها و فرصت‌های فناوری، این جشنواره را برگزار کنیم. زیرا استفاده از فضای مجازی مهم‌ترین و شاید تنها ابزار مؤثر برای انتقال، حفظ و ترویج هویت ملی به نسل جوان است که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی می‌گذرانند.»

دیگران چه می خوانند:

وی افزود «مردم ایران هزاران سال مدام شاهنامه را خوانده‌اند و در ناخودآگاه خود با آن همذات‌پنداری کرده و انس گرفته‌اند. استقبال از انتشار این فراخوان ما را حیرت‌زده کرد؛ از تمام استان‌های کشور در دو بخش اصلی شاهنامه‌خوانی و نقالی در رده‌های سنی مختلف شرکت‌کننده داشتیم که نشان از استقبال مردم برای خلق در آفرینش و فعالیت‌های فرهنگی است.»

پورابوالقاسم همچنین تصریح کرد «فضای مجازی قطعاً در عمومی‌سازی دسترسی مردم برای خلق محتوای فاخر و فرصت‌های فرهنگی آسان‌ترین و مثمر ثمرترین بستر است. امانت‌داری حکیم ابوالقاسم فردوسی در برجسته‌سازی ارزش‌ها در قالب روایت اساطیر ایرانی و صداقت گفتار و تفکر او بر پایه خرد و راستی، باعث شده است دوست و دشمن به تحسین او بپردازند و تأثیرگذاری فرهنگی او غیر قابل انکار باشد. چه اثری جهان‌شمول‌تر از شاهنامه می‌تواند به بازنمایی و واقعی‌سازی تصویر اصالت و هویت ایران و ایرانی در عرصه بین‌الملل یاری رساند؟»

پورابوالقاسم در انتهای صحبت‌هایش اظهار کرد «مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وظیفه خود می‌داند، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری برای مشارکت هدفمند مردم، کنشگران فرهنگی هنری و ذی‌نفعان فضای مجازی بکوشد و از تولید و نشر محتوای مؤثر و جریان‌ساز و غنی‌سازی محتوای فرهنگی و هنری کشور در فضای مجازی در جهت بهبود ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان به ویژه نسل جوان در حوزه مؤلفه‌های هویتی، سیاست­‌گذاری، برنامه‌ریزی و حمایت کند.»

 

جشنواره «حکیم ابوالقاسم فردوسی» برگزار شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟